“Paula heeft mij heel goed geholpen met het trailer laden van mijn lastige paard. Ik vond haar aanpak en uitleg over paardengedrag verhelderend en de training heel leerzaam. Met rust, tact en creatieve oplossingen krijgt ze veel voor elkaar.”

Christine

“Paula heeft ons bijzonder goed geholpen bij het trailerladen van ons paard. Ze wilde echt de trailer niet in, maar met geduld en aanwijzingen van Paula ging het super! Dus als je paard de trailer niet in wil: neem contact op met Paula van de Geest.”

Miranda

“Paula is een natuurtalent gecombineerd met kennis, kunde en oprechte liefdevolle nieuwsgierigheid naar wat het paard beweegt”

Linda

“Paula heeft een HorseProfile afgenomen van mij en mijn paard. Ze kwam goed voorbereid bij me op bezoek. De uitstraling van het document is super professioneel. Ze nam wat punten uit het profiel met me door en ik kon vragen stellen. Ze luisterde oprecht en nam er de tijd voor. Dankzij dit profiel weet ik wat mijn kwaliteiten en mijn valkuilen zijn. Van mijn paard weet ik dat nu ook en hier kan alleen maar een betere samenwerking uit voort komen. Ik denk dat ook mijn communicatie naar onbekenden, familie en vrienden beter wordt dankzij deze inzichten!”

Lindy

“Paula heeft mijn paard geholpen met schriktraining. De lessen waren leuk en leerzaam! Paula is vriendelijk en rustig. Ik ben zeer tevreden!”

Chamilla