Wie ben ik?

Al van jongs af aan ben ik begaan met het welzijn van dieren en ben ik gefascineerd door paarden. Het is mijn droom om paarden een stem te geven en eigenaren te helpen hen beter te begrijpen. Succesvol paarden trainen, lukt alleen als we ook naar onszelf durven kijken. De communicatie tussen mens en paard staat bij mij centraal.

Met mijn ORUN diploma Instructeur Paard & Gedrag op zak, train ik paarden met trailerlaadproblemen en uitdagend gedrag. Ook geef ik grondwerklessen waarin ik mensen leer kijken naar de signalen die het paard uitzendt, waardoor ze nog beter kunnen inspelen op wat het paard nodig heeft.

Welke invloed heeft ons gedrag op ons paard? Ook hier geef ik mensen meer inzicht in. Ik ben gecertificeerd HorseProfile Coach (gebaseerd op DISC) en  Paardencoach, opgeleid door HorSense. Ook niet-paardenmensen zijn van harte welkom voor een coachsessie!

Sinds januari 2021 ben ik in opleiding tot Myofasciaal Release Therapeut bij Equicare-Plus. Dit zorgt ervoor dat ik bij ongewenst gedrag zowel de mentale als fysieke aspecten kan beoordelen. Ook kan ik een  basisbehandeling geven als ik zie dat een paard verstrakt is in zijn lijf.

Wil je meer weten? Ik hoor graag van je via telefoon, WhatsApp of e-mail!