Over mij


Als kind was ik het liefst omringd door dieren. Bij hen voelde ik me volledig ontspannen en 100% mezelf. Eigenlijk is dat niet veranderd. In een maatschappij waarin een druk leven een soort prestatie lijkt te zijn, kom ik tot mezelf in de natuur en tussen de dieren. Dat vraagt wel een bewuste mindset, want voor ik het weet word ook ik weer meegesleurd in de dagelijkse ‘ratrace’.

Ik zie dat veel mensen de connectie met zichzelf kwijt zijn. Ze zitten veel in hun hoofd en worden geleefd door een overvolle agenda. Ergens tussendoor ‘moet’ hun paard ook nog wat beweging krijgen… Als je echter niet in verbinding staat met jezelf, kún je ook niet volledig in verbinding staan met anderen, zoals je paard. En dat terwijl het leven, in mijn ogen, juist draait om verbinding!

Met mijn bedrijf help ik mensen om die connectie met zichzelf en met hun paard weer terug te vinden. Daarvoor is het essentieel dat beiden goed in hun vel zitten en op elkaar afgestemd zijn qua communicatie. Door middel van speciale trajecten, lessen, behandelingen en coaching help ik jou en je paard om elkaar terug te vinden, samen te ontspannen en vooral: plezier te maken!

  • Een bewuste paardeneigenaar kijkt naar zichzelf als de training niet verloopt zoals ze hoopte en geeft haar paard daar niet de schuld van.
  • Een bewuste paardeneigenaar zíet haar paard voor wie hij is en merkt het snel op als haar paard niet goed in zijn vel zit.
  • Een bewuste paardeneigenaar heeft een diepe, betekenisvolle connectie met haar paard en vanuit daar is alles mogelijk!