Wie ben ik?

Al van jongs af aan ben ik begaan met het welzijn van dieren en ben ik gefascineerd door paarden. Het is mijn droom om paarden een stem te geven en eigenaren te helpen hen beter te begrijpen. Succesvol paarden trainen, lukt alleen als we ook naar onszelf durven kijken. De communicatie tussen mens en paard staat bij mij centraal.

Met mijn ORUN diploma Instructeur Paard & Gedrag (e-quine.com) op zak, train ik paarden met trailerlaadproblemen en uitdagend gedrag. Ook geef ik grondwerklessen waarin ik mensen leer kijken naar de signalen die het paard uitzendt, waardoor ze nog beter kunnen inspelen op wat het paard nodig heeft.

Aangezien ongewenst gedrag vaak samen gaat met fysieke problemen, heb ik me ook verdiept in de anatomie en biomechanica van het paard. Als gediplomeerd Myofasciaal Release Therapeut (Equicare-Plus) behandel ik paarden die fysiek en/of mentaal teveel spanning ervaren. 

Welke invloed heeft ons gedrag op ons paard? Ook hier geef ik mensen meer inzicht in. Ik ben gecertificeerd HorseProfile Coach (gebaseerd op DISC) en  Paardencoach, opgeleid door HorSense. 

Wil je meer weten? Ik hoor graag van je via telefoon, WhatsApp of e-mail!