Mogelijkheden

Bij mij kun je terecht voor meer inzicht in je paard én in jezelf:

  • Lessen waarin communicatie, balans en verbinding centraal staan. Er is veel mogelijk, o.a. grondwerk, longeren, targettraining, speuren, trailerladen, weerbaarheidstraining. Ik werk veel met voerbeloningen, omdat paarden daar ontzettend gemotiveerd door raken en dat de training veel leuker maakt voor iedereen! 🙂

  • Coaching met je eigen (verzorg)paard
     Ben jij benieuwd wat je paard jou te vertellen heeft? Meestal zijn we druk met wat wij ons paard willen leren, maar je hebt vast weleens gemerkt dat je paard jou ook een heleboel te leren heeft. Of je nu tegen problemen aanloopt met je paard of andere dingen uit het dagelijks leven wilt bespreken; samen met je paard komen we tot mooie inzichten!
  • Fascie Release behandeling voor je paard
    Als behandelaar richt ik mij op het bindweefsel (fascia). Dit zit oppervlakkig, net onder huid, maar ook dieper: in en om spieren, om botten, pezen (pezen zijn bindweefsel!), bloedvaten en zelfs om de organen. En al die fascies zijn met elkaar verbonden in 1 groot 3D web. Een blokkade op 1 plek kan daardoor ook voor problemen zorgen op andere plekken in het lichaam. Ik behandel dus altijd het hele lichaam. Fascies staan in direct contact met het zenuwstelsel. Een behandeling zorgt daardoor voor zowel fysieke als mentale ontspanning.
  • Workshops
    Ik geef ook op verzoek workshops op locatie. Daarin is heel veel mogelijk! We kunnen bijvoorbeeld met de paarden hersenwerk doen of speuren, targettraining aanleren of met meer keuzevrijheid gaan werken. Een workshop paardencoaching is ook mogelijk, waarbij de paarden mijn co-coaches zijn. Wil je liever leren hoe je je paard een ontspanningsmassage kan geven? Ook dat kan! 🙂 Neem vooral contact met me op voor de mogelijkheden.
Behandelen paard